Mi a Youniverse?

A szolgáltatásunk létrehozásának nem titkolt célja, hogy bárki számára lehetőséget biztosítsunk a saját szemének legmélyebb megismeréséhez.

Mindketten professzionális képzőművész képzésben vettünk részt a Magyar Képzőművészeti Egyetemen, ahol a nem csupán a tananyagot sajátítottuk el, de nyitottak voltunk új technikák megismerésére is.

Legfőbb célunk, hogy a speciális képrögzítési eszközeink segítségével „WOW” hatást érjünk el mindenki arcán, aki kézbe veszi az általunk elkészített íriszfotót. Ebből az elgondolásból született meg a YOUNIVERSE.

Évek óta dolgozunk együtt több hazai, illetve nemzetközi művészeti projektben, melyekkel kivívtuk a hazai- és nemzetközi szakma elismerését. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nevünk és munkásságunk garantálja szolgáltatásaink magas színvonalát

Országszerte rengetegen keresnek fel bennünket, hogy épp hol vagyunk elérhetőek, mert szeretnének különleges élményt szerezni párjuknak, kollégáiknak, barátaiknak, családtagjaiknak. Örömmel szervezzük meg ezeket az alkalmakat, melyek mindig nagy érdeklődéssel járnak.

Aktuális eseményeinkről weboldalunk események menüpontjában tájékozódhatsz.
Szívből reméljük, hogy személyesen is találkozunk valamely kitelepülésünk alkalmával és megismertethetjük veled saját szemed univerzumát!

Amennyiben bővebb információt szeretnél kapni további projektjeinkről, kérjük keresd fel a www.hievent.hu-t.

Köszönjük bizalmad a szolgáltatásaink iránt!

A Youniverse csapata

Hidvégi Áron és Molnár Ákos

Hidvégi Áron
Molnár Ákos
en_GBEnglish